top of page

Våre Sponsorer

Oddakonsertene er helt avhengige av å ha gode medhjelpere.
Musikalen Albert og Leonie koster ca 1,8 millioner kroner å sette opp. Foreløpig har vi klart å skaffe 435.000 kroner i sponsormidler til musikalen. Vi trenger en god del mer. Så om du vil være en av våre støttespillere - setter vi stor pris på det. 
Musikalen Albert og Leonie tar for seg opprinnelsen av Odda som industristed - perioden 1905 til 1914. I 2020 er perioden som industristedet Odda kommune - historie - da blir Odda kommune slått sammen med Ullensvang og Jondal og vil få navnet Ullensvang kommune. Derfor er tidspunktet nå så riktig og viktig for å gjenskape det som skjedde disse årene.
Oddakonsertene har tatt utgangspunkt i fortellingen om Albert Petersson - den første fabrikkdirektøren, og mannen som får æren for at Odda i dag oppsto som industristed. Over 100 år senere, blomstrer fremdeles industrien i Odda. Mange mindre underleverandører har levd og kan fortsatt leve godt på grunn av de store bedriftene Boliden og Tizir som fremdeles eksisterer i beste velgående.

Albert Petersson og hustruen Leonies historie inneholder all den dramatikk man kan forestille seg i to korte liv. Begge døde unge, på dramatisk og tragisk vis.
Men Oddakonsertene får også støtte til øvrig drift. Alle pengene som kommer inn - går uavkortet til å drive konsertvirksomhet for barn, ungdommer og voksne.
46492764_594660407636321_830539675814644

I november 2018 fikk Oddakonsertene 125.000 kroner fra Sparebank1-stiftinga i Kvinnherad. Pengene er brukt til innkjøp av trådløst utstyr - både mikrofoner og in ear-monitorstystem.

På bildet: Magnhild Haugland, Synnøve Solbakken (nestleiar), styreleiar i stiftinga Svein Arne Eidsvik (bak), Magnhild Salvesen og Gunn Gravdal Elton (Oddakonsertene) og Gunnar Våge (Styremedlem i stiftinga)

bottom of page