top of page

Sagt om Albert og Leonie

Det blei latter, tårer og alt av følelsar i eit meget godt regissert stykke. Veldig gode songerar, må vera proffe, og så er det ekstra kjekt at lokale songerar får skinna  . Me lot oss imponera og hadde ein utrulig flott opplevelse i Odda. 

Fy søren for ein bra musikal de har lagd, eg e sikkelig imponert  

 

Tusen takk for ei fantastisk oppleving i går kveld!

Dette kjem eg til å leva lenge på. Fantastisk song, musikk og historie. Eg tenkte på deg som har laga dette, du må vera frå ein annan klode!

 

Detta er det flotteste som er vist i Odda. Har bare ikke ord. Stå på. 

 

Fantastisk opera-kveld i Odda 🎼👏 Rørende historie om hvordan industrisamfunnet Odda ble skapt. Strålende verk av Gunn Gravdal Elton og Martine Bakken Lundberg. 🎉🎉Fullsatt i Lindehuset. Stående applaus👏. Dugnadsånden imponerer 😍

 

 

Musikalen Albert & Leonie , framført i Lindehuset i Odda, var kort og godt fantastisk. Dokumentasjon av Industrihistorien på det beste og det mest sårbare❤️ (Anne Gine Hestetun, fylkesordfører)

 

Føler et behov for å gi en tilbakemelding over hvor imponert jeg er over musicalen jeg var så heldig å få overvære i går. Som utflyttet odding hadde jeg med meg 3 rogalendinger som ikke har noe annet forhold til Odda enn det de har fått gjennom meg, men likevel var de storligen fasinert av både historien og forestillingen.

Det vi alle er enige om er at dere kan ikke stoppe her!!! En stappfull ekstraforestilling burde være et klart signal om det. Dere har et langt større publikumspotensiale enn det dere finner i Odda.

 

Kjem da ein CD med musikken frå musikalen? Den var steikjande bra - det beste eg har sett på lenge!

 

Det er utruleg flott det du har fått til Gunn du er kunstnar på høgt nivå gratulera

 

Flotte skuespill- og sangprestasjoner, fin formidling av selve historien, fin musikk, flinke musikere, god styring av lyden og knirkefritt arbeid med sceneskifter! Virkelig imponert over hva du har fått til her, Gunn! Var også veldig rørende da etterkommerne fikk blomster og kom med SIN hilsen! Dette har betydd mye for dem! ...som det også har gjort for mange både i og utenfor Odda! Well done!!! 

Fantastisk flott framføring av musikalen Albert og Leonie , for en rørende historie ❤️

 

Hva skal man si ? Det er bare så nydelig, rørende å både se og høre. Alt. Hele musikalen. Og God morgen Odda sangen er bare såå fin.

 

Ei fantastisk oppleving. Utruleg flott framføring av dei profesjonelle og amatørene. Nydeleg musikk.

 

Livet handler ikkje alltid om hvor mange pust du tar , men hvor mange øyeblikk som tar pusten av deg.🏆😊 Glimrande forestilling.

 

Er altså så imponert over musikalen Albert og Leonie av Gunn Gravdal Elton😍Og alle de fantastiske menneskene som var med å gjøre den heilt uforglemmelig!!

For ein rørende historie, for et oppsett, og for ein rollebesetning♥️

Vi tok til tårene fleire ganger. 

Og etter musikalen, fant vi ut av vi må grave meir i Oddas spennende historie
Stolt Odding/Tyssedøling i dag

 

Det var ein imponerande forestilling me såg i går. Odda- historie/industrihistorie som set spor, flott gjennomføring, musikk, lyd- alt var bra og gjorde sterkt inntrykk. All honnør til alle. Mange sterke lokale krefter som imponerte saman med dei profesjonelle.

 

Lang kø til musikalen "Albert og Leonie" i Lindehuset i Odda laurdag. Det blei ei storarta førestilling. Amatørar og profesjonelle spela og song med naturleg autoritet og inderleg nærleik til historien dei fortalde. Gunn Gravdal Elton har skrive både tekst og musikk. For ein brakdebut både som dramatiker og scenekomponist. Musikken var flott og variert arrangert av Kim Christer Hylland, musikarane eminente. Kostymer, scenografi og ljosdesign så bra ned i minste detalj. Andrè Søfteland og Lene Kokai Flage i hovudrollane! Og regissør Martine Bakken Lundberg har gjort eit underverk med heile ensemblet, vaksne som barn. Då avsluttinga med songen "God morgon, Odda" kom, reiste heile salen seg og song med. Så takksam for å ha vore der.

 

Her burde det vore ein avdeling for skryt! Eg har i alle fall ein stor bolk å koma med😊 Såg forestillingen i kveld og er voldsomt imponert. Den var SÅ! bra. Så proft gjennomført. Så smart bygd opp. Så godt skuespill. 

Forestillingen innfrir alle forventninger, og eg fekk kjent på heile følelsesregisteret. Og dette får vi rett i fanget i nabolaget. Hurra😊 Dette er materiale for større scener! 

 

Helt fantastisk👏🏽 har hakeslepp ennå

 

En vidunderlig forestilling var det 🌼☺️

 

Må få lov å rekke en stor takk til Gunn Gravdal Elton for et fantastisk stykke arbeid og dypdykk i lokalhistorien.

Og en kjempe takk til alle de fantastiske lokale artistene. Det var en fryd å se, med smil om munnen og klump i halsen.

Terningkast 6. 

 

 

Da har jeg vært og sett "den store snakkisen" i Odda for tiden. Tusen takk for en fantastisk fin og rørende forestilling. Og så profft det var. 

 

Magisk musikal

I dag vil jeg rette en stor takk til forfatter og produsent Gunn Gravdal Elton, regissør Martine B. Lundberg og alle aktører i musikalen Albert og Leonie med Lene Kokai Flage og Andre Søfteland i hovedrollene (bilde). Takken går også til alle som har skaffet, sydd og strikket fantastiske kostymer. En forestilling som kvalitetsmessig kan måle seg med hva som helst, hvor som helst. Jeg er fremdeles nesten målløs.

 

Etterkommerne etter Albert og Leonie kom den lange veien fra Sverige for å få med seg denne fantastiske forestillingen. De ble kalt fram på scenen til slutt, til trampeklapp fra publikum. Rørende og sterkt! TUSEN TAKK til alle dem gjorde dette til en uforglømmelig opplevelse!❤️🌹

 

Jeg kunne ikke vært mer stolt og rørt. Å få se musikalen Gunn Gravdal Elton har skapt var helt magisk.

 

Gløym "Cats", gløym "Miss Saigon, gløym "Buddy Holly" no er det "ALBERT OG LEONIE" som gjelder  For ein kveld, det kalles magi 

 

Dette er det flotteste eg har sett fantastiskt <3

 

Detta va fantastisk og noe vi aldri komme til å glømma.

 

Jeg er målløs.Alt var perfekt, flinke aktører, flotte selvsydde kostymer,, en kjempestor dugnad for å få denne musikalen opp.Her i Odda/Tyssedal har det alltid vært kampvilje og jammen er det også en dugnadsvilje.Og du Gunn Gravdal Elton som gang på gang klarer å skape noe magisk, fantastisk 👏👏Takk til alle og enhver, en flott reise å få oppleve👏👏👏❤

Ja den forestillingen sitter i lenge 🎉🥇 berre heilt ufattelig flott. Takk

 

Takk for en uforglemmelig opplevelse.

 

Det var en fantastisk forestilling! Hatten av til alle! 

 

Tusen ❤️ takk for en fantastisk opplevelse. Dette er på høyt plan hos dere alle og du Gunn får frem talentet hos den enkelte. Du bidrar på høyt plan og får oss alle til å glede oss til tårer og vente spent på neste konsert m.m. Du fortjener kulturprisen 

 

Fantastisk forestilling👏🎶Bøye meg i støvet til dåkke alle

 

Virkelig en Imponerende flott forestilling. Med så mange aktører på scenen sier det seg selv at det ligger enormt mange øvinger bak. Då er det jo fantastisk kjekt når det blir så vellykka.

 

Hva gjør man ikke for å se tidenes musikal, Albert og Leonie... Takk for en super opplevelse, Gunn - og alle dere andre i ensemblet. For en jobb og for en proff forestilling. Jeg bøyer meg i hatten!

 

Ein veit at musikalen din har gjort inntrykk når ein våknar av at seksåringen syng dei første strofene av «God morgen, Odda» 

 

Reis til Odda og få med dere musikalen Albert og Leonie! Jeg skal love dere en opplevelse dere aldri vil glemme! Musikalen treffer deg som et slag i magen fra første øyeblikk. Du er solgt. Latter og tårer om hverandre. Sangere og musikere som får fabrikktaket til å løfte seg. Gåsehud hele meg. Skuespillerne lever på scenen. Som publikummer glemmer du at de spiller. 

 

Fantastisk forestilling. Stolt over å væra odding. Får lyst å flytta heim igjen

 

Heilt magisk. Gåsehud, latter og tårer 

bottom of page